Kabeh Kategori
sidebanner.jpg

blog

Omah>blog

Jimmy Rilis "Super Suction King" JV85 Pro Vacuum Cleaner

Penerbit: auth Wektu rilis: 2021-03-01

Jimmy, sub-merek Kingclean, duwe spesialisasi ing riset, pangembangan lan produksi peralatan listrik listrik. Kanthi luwih saka 26 taun pengalaman ing industri, 750 desainer lan 1300 teknologi paten, iki ngasilake motor digital tanpa sikat kanthi efisiensi 55% lan kecepatan 100,000rpm ing saindenging jagad. Jimmy mesthi maju ing teknologi pembersih vakum.

spanduk1920x720

Jimmy setya nguatake pangguna pungkasan kanthi menehi solusi reresik paling nyaman, efektif lan lengkap. Jimmy JV85 Pro dikembangake kanthi tujuan siji-sijine.

Antarane koleksi bahan bakar vakum sing jembar, pengulangan paling anyar JV85 Pro amarga dadi pembersih vakum genggam paling kuat ing saindenging jagad. Nampilake daya sedhot 200AW sing luar biasa bebarengan karo umur batere nganti 70 menit. Teknologi siklon horisontal sing dipatenake Jimmy dadi paling apik ing kelas. Kajaba iku, desain tabung logam sing fleksibel gampang ngresiki ing sangisore perabotan. Ora diraguhi, Jimmy JV85 Pro bakal merevolusi rumah tangga kanthi menehi tenaga sedhot paling kuat.

200AW Daya Ngisap

Didhukung karo motor digital tanpa sikat brushless 550W lan desain siklon horisontal paten, JV85 Pro menehi tenaga sedhot maksimal 200AW, nggunakake sedhot sing paling konsisten, lan paling kuat sing bisa ngilangi lebu sing paling wangkal kanthi gampang. 

70 Meneng Wektu Makarya

Baterai 8 * 2500mAh sing wis dibangun, Jimmy JV85 Pro nglengkapi motor efisiensi dhuwur supaya bisa digunakake sajrone 70 menit kanthi muatan penuh, cukup kanggo 200m2 Wilayah.

Tabung Logam Fleksibel

Tabung logam duwe engsel ing tengah sing mbantu wong sing luwih resik bisa obah ing macem-macem sudhut kanthi otomatis nalika ngresiki area tartamtu. Penting banget kanggo ngresiki jero utawa angel tekan sudhut utawa pinggiran. Pangguna bakal bisa ngresiki sudhut lan mebel kanthi gampang.

Sikat Roller Khusus 

JV85 Pro dilengkapi sikat lantai listrik lan sikat karpet.
Sikat lantai nggunakake rambut alus lan alus kanggo njupuk bledug lan ngresiki lemah kanthi rereget. Sikat karpet dilengkapi senyawa karet karet nilon sing ndadekake efektif nyerep rambut lan residu saka jero karpet.

Motivasi kasebut mesthi yaiku Jimmy JV85 Pro kudu ana ing saben omah, mula mula rega kasebut regane. Lan yen pangguna seneng duwe gadget paling anyar lan paling apik ing omah, dheweke bakal seneng alat pembersih vakum Jimmy JV85 Pro. 


langganan

Langganan Newsletter kita

Tindakake kita

Kita pengin krungu saka sampeyan