Kabeh Kategori
sidebanner.jpg

blog

Omah>blog

Tinjauan Jimmy JV85 Pro: iku BENGKUNG nanging ora NGECUR lan apa sing Kuwasa !!!

Publisher: Wektu rilis: 2020-10-29

Dicetak ulang saka xiaomitoday

Sawise udakara desain lan pasinaon suwene setaun, sapu listrik anyar Jimmy JV85 Pro teka ing pasar, sing kita eling bakal diproduksi dening perusahaan mitra Xiaomi, minangka jaminan rasio kualitas / rega.

Bisa uga diwenehi fungsi lan spesifikasi teknis ing kertas, bisa dibandhingake karo pesaing langsung Dyson V11, nanging uga karo Dreame V11, nanging aku bakal ngindhari perbandingan iki amarga Jimmy JV85 Pro, duwe identitas dhewe, mbedakake saka akeh amarga kanggo sawetara ciri khas, kayata tabung ekstensi sing bisa ditekuk 90 derajat, uga ngetokake tenaga sedhot, sing kanggo penggemar bandhing, adoh saka Dyson V11 dhewe.

Nanging aja nganti mbuang-mbuwang wektu maneh lan ayo miwiti karo kawruh babagan Jimmy JV85 Pro iki, sing ditemtokake wiwit wiwitan rega adol, yaiku 369 euro kanthi nambah 1 euro, perusahaan uga bakal ngemot setrika vertikal. Aku wis ngrasakake din skor kaping pisanan sing milih Jimmy ...

1500x1500- 压缩 后

Minangka kanggo kabeh antrian sing wis ana, perusahaan ngonfirmasi macem-macem aksesoris sing jelas kanggo Jimmy VJ85 Pro lan kanthi combo sing padha, ngidini fleksibilitas panggunaan sing mung bayangan bisa menehi rem. Sampeyan bakal nemokake macem-macem sikat kanggo ngresiki omah lan macem-macem lingkungan, nanging sing penting sampeyan bisa nggayuh area buta sing paling cilik. Utamane, ing paket penjualan, kita nemokake aksesoris ing ngisor iki:

  • Tabung fleksibel lan dawa;
  • Kepala bermotor;
  • Sikat rol;
  • Sikat karpet;
  • Kepala mini anti-mite bermotor;
  • 2 ing 1 alat crevice;
  • 2 ing 1 nozel pelapis;
  • Nozel nganggo bulu kanggo permukaan sing alus;
  • Tabung ekstensi sing bisa dilipat;
  • Kurung tembok kanggo ngisi daya;
  • Sekrup Ficher;
  • Pangisi daya batere kanthi sambungan proprietari;
  • Ekstensi sendi mini multi-posisi;
  • Buklet instruksi multibahasa lan jaminan;


langganan

Langganan Newsletter kita

Tindakake kita

Kita pengin krungu saka sampeyan