Kabeh Kategori
sidebanner.jpg

blog

Omah>blog

JIMMY ngeculake pembersih vakum sing paling kuat lan cerdas ——JIMMY H9 Pro Cordless Vacuum Cleaner

Publisher: Wektu rilis: 2021-11-08

Pembersih vakum tanpa kabel iki kanggo ngganti cara ngresiki sing wis tau.

1

Sawise dina kerja sing kesel lan sibuk, pembersih vakum tanpa kabel JIMMY H9 Pro minangka asisten sing sampurna kanggo ngatasi kabeh tantangan reresik.

Nyedhiyakake daya nyedhot kuwat 200AW lan 80 menit wektu mlaku dawa, dilengkapi aksesoris lengkap-disiapake, ngijini sampeyan kanggo gampang ngresiki kabeh omah.

Kajaba iku, mode pangaturan otomatis bebarengan karo sistem interaktif cerdas bisa nggawe reresik kluwarga gampang lan lucu. 

* Daya Nyedhot 200AW
Didorong dening motor digital efisiensi dhuwur 600W tanpa sikat JIMMY, panyedot vakum tanpa kabel H9 Pro nyedhiyakake daya nyedhot maksimal 200AW, njupuk rambut, lebu gedhe lan cilik ing karpet, uga bledug ing celah lantai kanthi cepet lan lengkap.

* 80 Mins Wektu Kerja
Dilengkapi baterei lithium kapasitas gedhe 8PCS, wektu kerja maksimal mesin tekan menit 80. Uga, paket baterei sing bisa diganti ngidini wektu kerja lan umur luwih dawa.

* Sistem Interaktif Cerdas
Sistem interaktif cerdas bisa ngatur karya reresik kanthi cerdas, sampeyan bisa ndeleng "Mode Nyedhot", "Filter Maintain", "Daya Baterei", "Kode Kesalahan" kanthi jelas, sing mbantu nambah pengalaman nggunakake.

* Otomatis Nyetel Daya Reresik ing Beda Jinis Lantai
Sirah lantai JIMMY H9 Pro resik vakum tanpa kabel ngemot teknologi sensing sing bisa ngenali macem-macem jinis lantai.
Mula, kekuwatan mesin bisa diatur kanthi otomatis sajrone kerja, nggawe reresik luwih cerdas lan luwih efisien.

* Tabung Logam Fleksibel
Tabung logam fleksibel obah kanthi sudut sing beda-beda kanthi otomatis nalika ngresiki wilayah sing beda-beda, bisa ngresiki perabotan lan area sing sithik kanthi gampang.

2

* Paten Upper Handle Deign
Desain khusus iki ndadekake entheng kanggo digawa lan dipindhah. Lengen, bebarengan karo tabung vakum luwih resik lan sirah lantai ana ing baris sing padha nalika nggarap, menehi pengalaman sing nyenengake nalika ngresiki.

Babagan JIMMY

JIMMY, minangka merek ing sangisore KingClean Electric Co., Ltd, sing nyipta nggawe urip sing sehat kanggo pangguna global. KingClean Electric Co., Ltd fokus ing industri reresik lingkungan wiwit 27 taun wiwit didegake ing taun 1994, lan dadi salah sawijining pabrikan pembersih vakum paling gedhe ing donya suwene 17 taun wiwit 2004 kanthi produk panas sing adol menyang Rusia, Italia, Malaysia, Thailand , Polandia, Turki, Turki, Denmark, Inggris, Prancis, Jerman, Spanyol, Portugal, Dubai, Korea, Jepang, Brasil, Peru, lsp. Perusahaan iki duwe luwih saka 700 insinyur R&D, nyedhiyakake peralatan perawatan lantai inovatif kanthi inovasi teknologi terus-terusan.

langganan

Langganan Newsletter kita

Tindakake kita

Kita pengin krungu saka sampeyan