Kabeh Kategori
sidebanner.jpg

blog

Omah>blog

JIMMY ngeculake vakum & mesin cuci tanpa kabel PowerWash HW8 Pro kanggo nelukake reresik lantai sing kotor

Publisher: Wektu rilis: 2021-06-21

Vacuum pembersih lantai sing cerdas iki lan dicuci nganggo siji pass, ngethok wektu ngresiki dadi loro
01 - 副本

Cukup mikir yen bungkuk nyapu lan nggepok jubin sawise dina sing sibuk utawa masak sing kesel wis dadi lara sirah. JIMMY ngerti banget babagan tantangan reresik saben dinane sing ora nate ditangani. Kekacauan lengket lan tumpahan garing kanthi rambut pet lan partikel gedhe ing jubin sing atos pancen mbuwang wektu lan ora bisa ditindakake kanthi gampang lan cepet kanthi mop lan pembersih vakum tradisional. Kanggo pertempuran iki, JIMMY wis mbukak anyar vakum tanpa kabel cerdas & mesin cuci JIMMY PowerWash HW8 Pro, kanggo nawakake pengalaman sing gampang kanggo kabeh tantangan reresik.


PowerWash HW8 Pro tanpa kabel kabeh JIMMY vakum, ngumbah lan nggosok lantai ing wektu sing padha lan garing kanthi cepet tanpa nganggo noda. Vakum & mesin cuci bertenaga sing cerdas iki ngidini sampeyan ngontrol volume lan posisi banyu sing nyemprot, mula sampeyan njaluk mutusake kapan vakum lan nalika ngumbah lan ngresiki nganggo banyu lan solusi reresik. Desain stopkontak semprot eksternal sing unik nggawe squir bisa katon lan langsung nyemprotake banyu ing panggonan sing dikarepake, sing godhonge garing dadi garing sawise dicuci.


Dirancang kanggo ngresiki jero kabeh jinis rereget ing macem-macem permukaan, serbaguna JIMMY HW8 Pro nduwe motor tanpa sikat sing kuat sing nyedhot nyedhot supaya gampang ngobong masalah sing angel, macet utawa masalah reresik lantai saben dinane kayata pelumas, noda kopi susu, rambut pet, remah-remah, lsp. Cocog kanggo ngresiki pawon, kamar mandi, ruang tamu lan hard hard lumahing kalebu jubin kayu, ubin, marmer, vinil dll.

02 - 副本

Tampilan LED internal sing cerdas nuduhake informasi wektu nyata kalebu setelan daya, daya batere, mode reresik lan ngelingake sampeyan ngisi banyu resik utawa banyu kotor sing resik. Sawise ngresiki rampung, lebokake mesin cuci ing basis pangisi daya, kanthi penet tombol siji, mesin kasebut bakal mlebu mode pembersih awake kanthi otomatis ngumbah sikat. JIMMY PowerWash HW8 Pro dilengkapi paket baterai lithium sing bisa diganti sing bisa mlaku nganti 35 menit suwene, bisa ngrampungake reresik omah kanthi sak biaya.


Babagan JIMMY

JIMMY, minangka merek ing sangisore KingClean Electric Co., Ltd, sing nyipta nggawe urip sing sehat kanggo pangguna global. KingClean Electric Co., Ltd fokus ing industri reresik lingkungan wiwit 27 taun wiwit didegake ing taun 1994, lan dadi salah sawijining pabrikan pembersih vakum paling gedhe ing donya suwene 17 taun wiwit 2004 kanthi produk panas sing adol menyang Rusia, Italia, Malaysia, Thailand , Polandia, Turki, Turki, Denmark, Inggris, Prancis, Jerman, Spanyol, Portugal, Dubai, Korea, Jepang, Brasil, Peru, lsp. Perusahaan iki duwe luwih saka 700 insinyur R&D, nyedhiyakake peralatan perawatan lantai inovatif kanthi inovasi teknologi terus-terusan.

langganan

Langganan Newsletter kita

Tindakake kita

Kita pengin krungu saka sampeyan