Kabeh Kategori
sidebanner.jpg

blog

Omah>blog

JIMMY 3-in-1 Cordless Vacuum & Washer HW10: wiwit saiki bakal luwih gampang kanggo njaga karesikan ing omah!

Publisher: Wektu rilis: 2022-04-13

Ing konteks urip sing cepet, ngimbangi karir lan kulawarga mbutuhake wektu lan energi akeh. Nalika sampeyan mulih saka dina sibuk, sampeyan biasane mung pengin ngendhokke lan nindakake perkara sing nyenengake.

Nanging ing urip, asring ana tugas rumah tangga sing angel diresiki lan mbutuhake wektu lan tenaga. Contone: lemah ing rereget ing lantai, bumbu, sup panas ora sengaja kethul nalika masak; yogurt, sereal, jus, kopi kalah nalika bocah-bocah lagi dolanan; bledug lan sampah ing lumahing kluwarga, etc.

Mulane, kanggo wong-wong sing ngimpi babagan kebersihan ing omah, nanging uga pengin ngirit wektu lan tenaga, solusi kasebut yaiku vakum & mesin cuci 3-in-1 sing kuat lan multifungsi.

多功能-1


JIMMY HW10 nganggo motor digital tanpa sikat kanthi paten kanthi nyedhot super 400W, nggabungake fungsi vakum, ngumbah lan scrubbing bebarengan, sing bisa ngresiki rereged teles lan garing lan gampang ngatasi kekacoan sing bandel lan lengket ing lantai sing beda-beda. Sampeyan bisa malah ngalih menyang vakum genggam kanggo gampang mbusak bledug lan lebu saka lemari buku, amben, sofas, lan liyane.Dadi sampeyan ora kudu nyiyapake telung piranti kapisah - vacuum cleaner, broom, mop.

1
Kajaba iku, dilengkapi sikat karpet khusus, sanajan bledug lan sampah ing jero karpet sampeyan bisa ditangani tanpa gaweyan. Dadi, sampeyan bakal kaget yen wektu reresik dipotong setengah.
地刷拼图
Uga, vakum nirkabel & mesin cuci JIMMY iki HW10 dibedakake karo LCD canggih lan asisten swara sing dibangun, sing bakal menehi sampeyan kabeh informasi penting ing wektu nyata.
2
Lan liyane kuwatir-free sing JIMMY HW10 bisa kanthi otomatis ngresiki brushroll, lan kanthi otomatis garing brushroll. Sampeyan ora kudu kuwatir yen tangan sampeyan reged lan ambu ora enak ing brushroll teles, sampeyan mung kudu mencet tombol!

未 标题 -1

Teknologi inovatif saka vakum & mesin cuci tanpa kabel JIMMY HW10 3-in-1 mesthi bakal ngirit wektu, tenaga lan nggampangake tugas rumah tangga.
langganan

Langganan Newsletter kita

Tindakake kita

Kita pengin krungu saka sampeyan